Cod Juridic - Legislatia de care ai nevoie

Elefant.ro - Premium

Libris.ro

CV 2006 - Titlul 11 - Prohibitii si restrictii

TITLUL XI

Prohibitii si restrictii

 

Art. 269. – (1) Sunt considerate prohibite toate mãrfurile a cãror introducere pe sau scoatere de pe teritoriul vamal al României este, potrivit legii, interzisã cu orice titlu.

(2) Sunt considerate ca restrictionate mãrfurile a cãror introducere pe sau scoatere de pe teritoriul vamal al României este supusã unor conditii sau îndeplinirii unor formalitãti speciale.

(3) Când introducerea sau scoaterea nu este permisã decât cu prezentarea unei autorizatii speciale, mãrfurile sunt prohibite dacã nu sunt însotite de un astfel de document sau dacã acesta nu este valabil.

siweb - web design

Documentele prezentate pe acest site sunt legi de interes general, prezentate cu caracter pur informativ, existand posibilitatea de a fi intervenit modificari ulterioare, abrogari, nesurprinse aici. Va recomandam sa consultati legislatia oficiala publicata in Monitorul Oficial.
Cod-juridic.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

web design sibiu